SkyShowtime.com fungerar inte

Har du problem med att streama innehåll från skyshowtime.com eller laddar inte webbplatsen? Innan du blir helt galen på oss, prova våra felsökningstips nedan.

1. Prova att spela upp olika titlar

Om TV-programmet eller filmen du försöker streama inte laddas så provar du att streama andra titlar. Om de spelas upp bra så är chansen att tillgången du försöker spela är skadad. Kontakta oss så rapporterar vi det till vårt tekniska team.

1. Kontrollera SkyShowtime-tjänstestatusen

Om SkyShowtime varken fungerar i appen eller på webbplatsen och inga av våra TV-program eller filmer går att spela upp så föreligger det förmodligen ett problem med tjänsten. Kontrollera vår statussida för tjänsten, om det finns en uppdatering så lägger vi upp den där.

1. Logga ut från SkyShowtime.com

SkyShowtime-hemsidan klickar du på din avatar och sedan på "Konto". Därifrån väljer du den lilla profilikonen längst upp till höger på sidan och "Logga ut". Vänta ett par minuter och logga in igen.

1. Starta om din webbläsare

Stäng och öppna webbläsaren igen för att åtgärda eventuella problem.

1. Rensa cacheminne och kakor

Det kanske låter lite som en klyscha men att rensa webbläsardata får ofta webbplatser och sidor att börja fungera igen. Välj en av de webbläsare som stöds nedan för instruktioner:

1. Starta om din enhet

Har du testat att stänga av och slå på enheten igen? Grundläggande, men ofta effektivt.

1. Kontrollera din internetanslutning

Prova att spela något annat innehåll online för att kontrollera att ditt wifi är igång.

1. Starta om din router

Prova detta om du streamar SkyShowtime hemifrån och din internetanslutning inte fungerar som den ska.

1. Logga ut från SkyShowtime på alla enheter

Det är en bra vana att logga ut från alla anslutna enheter för att återställa synkroniseringen och ta bort eventuell skadad data som kan vara lagrad på våra servrar och orsaka uppspelningsproblem.

Har du fortfarande problem? Kontakta oss så undersöker vi det.