Varför avbröts mitt SkyShowtime-abonnemang?

Om du fick ett meddelande från oss om att ditt SkyShowtime-abonnemang avbröts så betyder det att vi hade problem med att få in din betalning och att vi inte kunde förnya ditt abonnemang.

Se till att du har tillräckligt med pengar på ditt konto och att dina betalningsuppgifter är aktuella. Om du behöver ändra den så kan du läsa artikeln om uppdatering av faktureringsinformation på SkyShowtime.

Vi kommer att försöka debitera ditt kort varje dag tre dagar i sträck och därefter varannan dag i upp till 27 dagar eller högst 15 försök.

Om betalningen för ditt abonnemang misslyckas efter flera försök så kommer din -plan att avslutas automatiskt.

Min rabatt på 50 % har tagits bort

Om du tidigare använt den på ditt konto och ditt SkyShowtime-abonnemang avslutats så är det möjligt att rabatten på 50 % också tagits bort från ditt konto.

Om ditt faktureringskonto och betalning är okej men din plan avbröts eller du förlorade din rabatt så klickar du på knappen "kontakta oss". Vår kundtjänst hjälper dig gärna vidare.

Läs mer om hur du pausar och startar om ditt SkyShowtime-abonnemang.