Hur startar jag om mitt SkyShowtime-abonnemang?

För att starta om SkyShowtime har du två alternativ. Vilken metod du använder beror på hur du startade abonnemanget på tjänsten.

Tänk på att alla rabatter som tidigare tillämpats kommer att tas bort och inte kan återställas.

Jag startade prenumerationen på SkyShowtime-webbplatsen

Om du blev kund på skyshowtime.com går du till ditt SkyShowtime-konto och klickar på ”Starta om abonnemang” under fliken ”Abonnemang och betalningar”.

Jag startade prenumerationen via en appbutik

Om du startade abonnemanget i en appbutik så kan du starta om ditt SkyShowtime-abonnemang i den appbutik där du köpte det.

Det finns officiell vägledning som beskriver hur du återställer abonnemang på både iOS- och Android-enheter:

Detta kommer att återaktivera ditt konto och återställa din åtkomst till SkyShowtime-program.

Välkommen tillbaka!