Så här byter du till en årsvis betalningsplan

Så är byter du till en annan betalningsplan på webbplatsen

Om du när du först registrerade dig använde vår webbplats skyshowtime.com och vill byta till den årsvisa betalningsplanen måste du först avbryta din nuvarande månadsvisa betalningsplan. Efter det kan du upprepa abonnemangprocessen och välja den årsvisa betalningsplanen under registreringen.

Så här byter du till en annan betalningsplan i App Store

Om du vill byta från den månadsvisa till den årsvisa betalningsplanen följer du dessa enkla steg:

1. Öppna appen ”Inställningar” på din enhet.
  2. Tryck på ditt namn och välj sedan ”Abonnemang”.
  3. Välj SkyShowtime-abonnemanget.
  4. Klicka på knappen ”Avbryt prenumeration”.
  5. Bekräfta att du vill avsluta.
  6. Registrera dig för ett årsvist abonnemang.

Så här byter du till en annan betalningsplan i Google Play Butik

Så här byter du från det månadsvisa till det årsvisa abonnemanget:

1. Öppna Google Play Butik på din enhet.
  2. Tryck på avataren längst upp till höger, gå till ”Betalningar och prenumerationer” och välj ”Prenumeration”.
  3. Välj SkyShowtime-abonnemanget.
  4. Klicka på knappen ”Avbryt prenumeration”.
  5. Bekräfta att du vill avsluta.
  6. Registrera dig för ett årsvist abonnemang.