Så här uppgraderar eller nedgraderar du ditt abonnemang

Uppgradering eller nedgradering av din prenumeration kan variera beroende på hur du ursprungligen prenumererade.

Uppgradera från Standard med annonser till Standard Plus -abonnemanget

Följ dessa steg om du registrerade dig direkt på SkyShowtimes webbplats och villuppgradera från abonnemanget Standard med annonser till Standard Plus:

1. Klicka på alternativet ”Ändra eller avbryt abonnemang”.

1. Du kommer att se ”Plus-alternativ (reklamfritt)” som ett avmarkerat tillägg i en ruta.

1. Markera rutan för att välja det här abonnemanget.

1. Klicka på ”Ändra abonnemang” för att bekräfta uppgraderingen.

1. Uppgraderingen kommer då att träda i kraft på SkyShowtimes webbplats.För uppgraderingar som görs på tv-enheter måste du starta om SkyShowtime på alla dina enheter för att uppgraderingen ska träda i kraft.

Nedgradera från Standard Plus tillStandard med annonser-abonnemanget

Följ dessa steg om du registrerade dig direkt på SkyShowtimes webbplats och vill nedgradera från abonnemanget Standard Plus till Standard med annonser:

1. Klicka på alternativet ”Ändra eller avbryt abonnemang”.

1. Du kommer att se ”Plus-alternativ (reklamfritt)” som ett markerat tillägg i en ruta.

1. Avmarkera rutan för att välja bort det här abonnemanget.

1. Klicka på ”Ändra abonnemang” för att bekräfta nedgraderingen.

2. Nedgraderingen kommer då att träda i kraft på SkyShowtimes webbplats. För nedgraderingar som görs på tv-enheter måste du starta om SkyShowtime på alla dina enheter för att nedgraderingen ska träda i kraft.

Uppgradera eller nedgradera på din mobil

Följ dessa steg om du uppgraderar eller nedgraderar via SkyShowtime-appen på din mobila enhet:

1. Öppna SkyShowtime-appen.
  2. Klicka på knappen eller din avatar längst upp till höger.
  3. Klicka på ”Konto” längst upp till höger.
  4. Klicka på ”Ändra eller avbryt ditt abonnemang”.
  5. Markera eller avmarkera ”Plus-alternativ (reklamfritt)” för att uppgradera eller nedgradera.