Så blir du kund hos SkyShowtime

Perfekt tidpunkt! Du är på rätt plats.

Det finns olika sätt att bli kund hos SkyShowtime.

Bli kund på vår SkyShowtime-webbplats.

Det här är det enklaste sättet att bli kund hos SkyShowtime.

1. Besök skyshowtime.com

1. Välj mellan våra abonnemangsplaner Standard Plus och Standard med annonser

1. Klicka på ”Registrera dig nu”.

1. Skapa ett konto genom att skriva din e-postadress och ett lösenord.

1. Väl på sidan med betalningsinformation anger du ditt namn och din adress och väljer betalningsmetod.

1. Klicka på ”Betala nu” för att slutföra registreringen.

Bli kund via en appbutik.

Att bli kund via en av appbutikerna är enkelt!

Processen är i stort sett densamma oavsett om du har en Apple-, Android-, LG- eller Samsung-enhet.

1. Ladda ner SkyShowtime-appen på din enhet.

1. Skapa ett konto.

1. Gör betalningen via appbutiken för att påbörja abonnemanget.

Observera att om du blir kund via en appbutik så hanterar de din fakturering. Så om du vill göra några ändringar i ditt abonnemang behöver du använda deras plattform.

Få SkyShowtime genom en partnerleverantör.

Du kan också få tillgång till SkyShowtimes hela innehållsbibliotek genom att bli kund via en av dina lokala partnerleverantörer. Du hittar mer information i SkyShowtime via partnerleverantörer