Hur avslutar jag mitt SkyShowtime-abonnemang?

Det finns olika sätt att avbryta ditt SkyShowtime-abonnemang beroende på hur du började prenumerera.

Jag startade prenumerationen på SkyShowtime-webbplatsen.

Om du startade prenumerationen direkt via vår webbplats,skyshowtime.com, och vill avbryta ditt SkyShowtime-abonnemang kan du göra det när som helst online.  Följ de här enkla stegen:

1. Logga in på ditt SkyShowtime-konto.

1. Gå till ”Planer och betalningar” och välj ”Avsluta prenumeration”.

1. Bekräfta att du vill fortsätta genom att klicka på ”Avbryt abonnemang”.

När du har avslutat ditt abonnemang kan du fortsätta titta på innehåll fram till slutet av din faktureringsperiod, vare sig det är månadsvis eller årligen. Om du till exempel har ett månadsabonnemang kan du fortsätta att titta på innehåll under resten av den månad som du redan har betalat för. Om du har ett årsabonnemang kan du titta på innehållet under resten av det år som du har betalat för.  Dessutom kommer ditt SkyShowtime-konto att vara aktivt,du kan starta om ditt abonnemang när som helst.

Om du bestämmer dig för att avbryta ditt abonnemang, kom ihåg att alla eventuella specialrabatter som tillämpats på ditt konto tas bort, och du kommer inte att kunna få tillbaks dem om du startar om ditt SkyShowtime-abonnemang senare.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss.

Jag startade prenumerationen via Google Play/App Store

Om du började prenumerera på SkyShowtime via antingen Google Play eller App Store så behöver du avbryta din prenumeration i respektive appbutik. Det beror på att de hanterar din prenumeration helt och hållet.

Det är viktigt att notera att du inte kan säga upp din SkyShowtime-prenumeration via appen eftersom den är skild från appbutikerna.

Avbryt din prenumeration i App Store (Apple-enheter)

Följ de här stegen om du vill avbryta din SkyShowtime-prenumeration på din iPhone eller iPad:

1. Öppna appen ”Inställningar” på din Apple-enhet.

1. Tryck på ditt namn högst upp på skärmen.

1. Välj alternativet ”Prenumerationer”.

1. Leta upp och välj din SkyShowtime-prenumeration.

1. Klicka på knappen ”Avbryt prenumeration”.

1. Bekräfta att du vill avsluta.

När du har slutfört de här stegen kommer du att visas en ny sida med information om när din SkyShowtime-prenumeration tar slut. Och du får även alternativet att återaktivera din prenumeration om du ändrar dig.

Avsluta din prenumeration i Google Play Store (Android-enheter)

Om du vill avbryta din SkyShowtime-prenumeration på din Android-enhet behöver du följa de här tre enkla stegen:

1. Leta efter SkyShowtime-prenumerationen och välj den.

1. Tryck slutligen på ”Avbryt prenumeration” för att avbryta din prenumeration.

Om du har prenumererat på SkyShowtime via din Samsung Smart TV och vill avsluta prenumerationen kan du hitta information i vår guide Hur avbryter jag SkyShowtime på min Samsung Smart TV?

Jag startade prenumerationen via en partnerleverantör.

Jag raderade mitt SkyShowtime-konto och alla tillhörande data men jag debiteras fortfarande.

Om du har bett att radera ditt SkyShowtime-konto, kom ihåg att endast radering av din information inte hindrar framtida betalningar, till exempel automatiska förnyelseavgifter för abonnemang. Det är viktigt att du regelbundet granskar dina betalningsskyldigheter för att undvika att du debiteras ytterligare avgifter.

Har du fått ett meddelande om att din SkyShowtime-prenumeration har sagts upp utan att du begärt det? Upptäck anledningen till att ditt abonnemang har avslutats.

Vi ses snart igen!