Debiterad efter att ha avbrutit SkyShowtime

Du kan fortsätta att debiteras även efter att du har avslutat ditt SkyShowtime-abonnemang av olika anledningar.

Du har avslutat kontot, inte autogirot

Om du har avslutat ditt SkyShowtime-abonnemang men fortfarande debiterats så har du kanske inte avslutat abonnemanget (prenumerationen) på rätt sätt.

Du har mer än ett SkyShowtime-konto

Du kan ha andra aktiva SkyShowtime-konton. Du kan till exempel har registrerat dig för vår tjänst via SkyShowtime-appen och skapat ett konto med en annan e-postadress online.

Någon annan har startat om ditt abonnemang

Det är möjligt att någon av misstag har startat om ditt SkyShowtime-abonnemang. I så fall föreslår vi att du loggar ut på alla dina enheter och återställer ditt lösenord för att säkerställa att inte någon annan kan börja använda ditt SkyShowtime-konto.

Fler hjälpartiklar för dig