Felsöka problem med lösenordsåterställning

Felsök problem med lösenordsåterställning genom att titta på scenarierna nedan.

Jag får inte e-postmeddelandet om återställning av lösenord

Följ dessa steg om du inte fick e-postmeddelandet med länken för att återställa lösenordet:

1. Verifiera din e-postadress:

•    Se till att ange e-postadressen du använde när du registrerade dig för SkyShowtime.
  •    Dubbelkolla om du har skrivit eller stavat fel någonstans. Kontakta oss om din e-postadress innehåller skrivfel, så hjälper vår kundtjänst dig.

2. Kontrollera alla flikar i inkorgen: Gå igenom alla flikar i din inkorg, till exempel "Prioritet" och "Övrigt", om din e-posttjänst sorterar e-postmeddelanden i flera kategorier.

3. Kontrollera skräppostmappar: Ibland kan e-postmeddelanden från okända avsändare dirigeras till dina skräppostmappar. Kontrollera om återställningsmeddelandet finns i dessa mappar.

Länken för återställning av lösenord fungerar inte

Prova stegen nedan om länken för lösenordsåterställning är gammal, har löpt ut eller inte är tillgänglig.

1. Öppna länken för lösenordsåterställning i en av följande webbläsare som stöds:

• Chrome 110+ (Windows/Mac)
  • Firefox 110+ (Windows/Mac)
  • MS Edge 110+ (Windows/Mac)
  • Safari 14+ (Mac)

2. Stäng av VPN. Använd inte ett VPN när du försöker komma åt länken för lösenordsåterställning.

3. Webbläsar-/enhetsspecifik felsökning:

• Samma webbläsare: Öppna återställningslänken i ett inkognitofönster eller privat fönster i samma webbläsare och enhet.
  • Annan webbläsare: Öppna återställningslänken i ett inkognitofönster eller privat fönster i en annan webbläsare som stöds på samma enhet.
  • Annan enhet: Öppna återställningslänken i ett inkognitofönster eller privat fönster i en webbläsare som stöds på en annan enhet.
  •  Kombination av enheter och webbläsare: Öppna återställningslänken i ett inkognitofönster eller privat fönster i olika webbläsare som stöds på en andra enhet.

De här stegen hjälper dig att identifiera om problemet är relaterat till en specifik enhets- och webbläsarkombination eller -konfiguration.

Har du fortfarande problem?

Tveka inte att kontakta oss och se till att ha tillgång till följande information:

• Felmeddelande och/eller detaljerade steg för att spåra problemet
  • Enhetens modell/fabrikat och operativsystem
  • Webbläsare och version.