E-postmeddelande som berättar att min kontoinformation för SkyShowtime har uppdaterats

Fick du ett e-postmeddelande om att din e-postadress, ditt lösenord eller din betalningsmetod för SkyShowtime har uppdaterats, men det var inte du?

Klicka på knappen "Kontakt" till höger eller längst ner på skärmen (mobil) för att kontakta oss så undersöker vi det.

För att få reda på mer om redigering av din kontoinformation, se Uppdatera din kontoinformation på SkyShowtime.