Återställ ditt SkyShowtime-lösenord

Det finns två sätt att återställa ditt SkyShowtime-lösenord.

Via SkyShowtimes inloggningssida

1. Gå till skyshowtime.com/forgot.

2. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt SkyShowtime-konto och följ instruktionerna i e-postmeddelandet du får för att skapa ett nytt lösenord. Kontrollera din skräppost om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg.

3. När du fått e-postmeddelandet klickar du på "Återställ lösenord" och sparar ditt nya lösenord.

Om du inte fick länken för återställning av ditt lösenord så kan du klicka på knappen Skicka igen.

Bland kontoinställningarna

1. Logga in på ditt SkyShowtime-konto
2. Gå till "Inställningar" och välj "Återställ lösenord".
3. Kontrollera din e-post för instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.
4. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att återställa ditt lösenord och spara det.

Tips för ett starkt lösenord

Här är några tips för att skapa ett starkt lösenord:

• Lösenordet ska vara minst 10 tecken långt.

• Använd en kombination av bokstäver, siffror, versaler och specialtecken.

• Undvik att använda personlig information eller riktiga namn.

Kom ihåg att ju mer slumpmässigt ditt lösenord är desto starkare kommer det att vara.

Om du behöver mer hjälp med att logga in, kontakta oss.