Ladda ner SkyShowtime-appen

Låt oss börja med det viktigaste. Har din enhet stöd för SkyShowtime?

Bra! Registrera dig på skyshowtime.com. Besök sedan appbutikerna nedan för att ladda ner SkyShowtime-appen till din enhet.

Apps Store

Gå till Apps Store för iOS

Google Play Store

Gå till Google Play Store för Android

LG Content Store

1. Tryck på "Hem"-knappen på fjärrkontrollen för att starta LG Content Store
  2. Välj "APPAR"
  3. Välj SkyShowtime i listan över tillgängliga appar
  4. Tryck på "Installera"

Apple TV Store

1. Öppna App Store-appen
  2. Sök efter "SkyShowtime"
  3. Välj knappen "Hämta". Om du ser "Öppna"-knappen istället för "Hämta"-knappen så betyder det att du redan laddat ner SkyShowtime-appen på din Apple TV

Samsung TV Apps Store

1. Tryck på "Hem"-knappen på din fjärrkontroll och navigera sedan till Appar
  2. Välj SkyShowtime-appen och tryck på "Välj"-knappen
  3. Välj "Installera". När installationen är klar visas en meny för att "Öppna" appen eller "Lägg till den på startsidan" på din Samsung TV

Låt showen börja!

Saker du kan göra i SkyShowtime-appen

Har du problem med SkyShowtime-appen? Se Återställ ditt SkyShowtime-lösenord om du inte kan logga in och Min SkyShowtime-app fungerar inte för tips om hur du löser det.