Oppdater e-postadressen for SkyShowtime

Du kan oppdatere e-postadressen din for SkyShowtime på nett ved å logge på kontoen din. Bare følg trinnene nedenfor:

1. Gå til «Innstillinger» og klikk på «Oppdater e-postadresse».
2. Du vil motta en e-post fra oss med instruksjoner om hvordan du endrer e-postadressen din. Klikk på «Endre e-postadresse»-knappen.
3. Skriv inn din nye e-postadresse og klikk på «Oppdater e-postadresse».

Vi vil da sende deg en ny e-post der du blir bedt om å bekrefte den nye e-postadressen din. Følg e-postinstruksjonene for å bekrefte e-postadressen din for SkyShowtime.

Hvis du gjorde en feil med e-postadressen din da du registrerte deg for SkyShowtime, kan du kontakte oss, så kan vi hjelpe deg med å rette den.