Slik administrerer du e-poster fra SkyShowtime

Hold kontakten med oss, og gå aldri glipp av en oppdatering, ved å abonnere på e-postene våre!

Hvis du nylig har blitt medlem av SkyShowtime, får du tilsendt automatisk markedsføringskommunikasjon fra oss om spesialtilbud og kommende TV-serier og filmer. Med denne kommunikasjonen kan du holde deg oppdatert om hva som skjer, og nyheter i SkyShowtime-biblioteket vårt, som kun består av det aller beste innholdet. På denne måten vil du alltid være den første som får vite om de nyeste utgivelsene våre.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta markedsføringskommunikasjon via e-post, har du to alternativer for å melde deg av.

Meld deg av e-postene via koblingen.

1. Klikk på avmeldingskoblingen som du finner nederst i et av e-postvarslene våre.

1. Skriv inn e-postadressen din i skjemaet som dukker opp.

1. Klikk på «Meld deg av».

Velg å melde deg ut fra e-postvarsler i Innstillinger

1. Gå til kontoinnstillingene.

1. Bla nedover siden til du finner delen merket «E-postvarsler».

1. Fjern haken i boksen der det står «Jeg godtar å motta markedsføringsmeldinger».

Vi avslutter sending av markedsføringsoppdateringer, men du vil fortsatt få tilsendt tjenestekommunikasjon angående SkyShowtime-kontoen din.