Hvordan avslutter jeg SkyShowtime-abonnementet mitt?

Avhengig av hvordan du abonnerte fra begynnelsen, er det forskjellige måter å avbryte SkyShowtime-abonnementet på.

Jeg har abonnert via SkyShowtime-nettstedet.

Hvis du har abonnert direkte via nettstedet vårt,skyshowtime.com og ønsker å kansellere SkyShowtime-abonnementet ditt, kan du gjøre det når som helstpå nettet. Følg disse enkle trinnene:

1. Logg inn på din SkyShowtime-konto.

1. Gå til "Planer og betalinger" og velg "Avbryt abonnement".

1. Bekreft at du vil gå videre ved å trykke på "Avbryt abonnement"-knappen.

Når du avbryter abonnementet, kan du fortsatt bruke det frem til slutten av faktureringssyklusen, enten det er et månedlig eller årligabonnement. Hvis du for eksempel har et månedlig abonnement, kan du fortsette å se innholdet resten av måneden du allerede har betalt for. Hvis du har et årlig abonnement, kan du se innholdet resten av året du har betalt for.  SkyShowtime-kontoen din vil også være aktiv, slik at du kan starte abonnementet på nytt når som helst.

Hvis du kansellerer abonnementet ditt, må du huske på at alle spesialrabatter på kontoen din avsluttes, og du ikke vil få dem tilbake hvis du bestemmer deg for å starte SkyShowtime-abonnementet på nytt.

Trenger du mer hjelp? Ta kontakt.

Jeg abonnerte via Google Play / App Store

Hvis du har abonnert på SkyShowtime gjennom enten Google Play eller App Store, må du avslutte abonnementet ditt via den respektive appbutikken der du foretok kjøpet. Dette er fordi de administrerer abonnementet ditt i sin helhet.

Det er viktig å merke seg at du ikke kan kansellere SkyShowtime-abonnementet ditt via appen, da det er adskilt fra appbutikkene.

Avbryt et abonnement på App Store (Apple-enehter)

Følg disse trinnene for å kansellere SkyShowtime-abonnementet ditt på din iPhone eller iPad:

1. Åpne "innstillinger"-appen på Apple-enheten din.

1. Trykk på navnet øverst på skjermen din.

1. Velg alternativet "Abonnementer".

1. Finn og velg SkyShowtime-abonnementet.

1. Klikk på "Avslutt abonnement"-knappen.

1. Bekreft at du ønsker å avslutte.

Når du har fullført disse trinnene, ser du en ny side med informasjon om når SkyShowtime-abonnementet ditt avsluttes. I tillegg får du muligheten til å aktivere abonnementet på nytt hvis du ombestemmer deg.

Si opp abonnementet ditt via Google Play-butikken (Android-enheter)

Hvis du vil avslutte SkyShowtime-abonnementet ditt på en Android-enhet, trenger du bare å følge disse 3 enkle trinnene:

1. Gå til dittGoogle Play "Abonnement".

1. Finn og velg SkyShowtime-abonnementet.

1. Til slutt trykker du på "Avbryt abonnement" for å kansellere abonnementet.

Hvis du har abonnert på SkyShowtime på din Samsung smart-TV og vil avslutte det, kan du se den egne guiden til Hvordan avslutter jeg SkyShowtime på min Samsung smart-TV?

Jeg abonnerte gjennom en partnerleverandør.

Jeg slettet min SkyShowtime-konto og alle tilknyttede data, men jeg blir fortsatt belastet.

Hvis du har bedt om å slette SkyShowtime-kontoen din, må du huske at sletting av informasjonen din alene ikke vil forhindre fremtidige betalinger, for eksempel automatiske belastninger for fornyelse av abonnement. Det er viktig å regelmessig gjennomgå og administrere betalingsforpliktelsene dine for å unngå å pådra seg ekstra kostnader.

Har du mottatt en melding om at SkyShowtime-abonnementet ditt ble kansellert uten at du har forespurt det? Finn årsaken til at abonnementetditt er kansellert.

Sees igjen snart!