Belastet etter å ha kansellert SkyShowtime

Det kan være flere grunner til at du fortsetter å bli belastet selv etter at du har sagt opp SkyShowtime-abonnementet.

Du avsluttet kontoen, ikke avtalegiroen

Hvis du har kansellert SkyShowtime-abonnementet ditt, men du fortsatt blir belastet, kan det hende du ikke har kansellert abonnementet på riktig måte, eller du kan ha andre aktive SkyShowtime-kontoer.

Du har mer enn én SkyShowtime-konto

Du kan ha andre aktive SkyShowtime-kontoer. Det er for eksempel mulig at du har registrert deg for tjenesten vår gjennom SkyShowtime-appen og også opprettet en konto med en annen e-postadresse på nettet.

Noen andre startet abonnementet på nytt

Det er også mulig at noen ved et uhell startet SkyShowtime-abonnementet ditt på nytt. Hvis det er tilfellet, foreslår vi at du logger av alle enhetene dine og tilbakestiller passordet ditt for å sikre at ingen andre kan begynne å bruke SkyShowtime-kontoen din.