Jeg registrerte meg hos en partnerleverandør og kan ikke logge på kontoen min

Hvis du registrerte deg for SkyShowtime gjennom en partnerleverandør, har du kanskje ikke en direkte konto hos SkyShowtime.

Du kan imidlertid fortsatt enkelt få tilgang til alt SkyShowtime-innholdet du elsker på leverandørens plattform.

Vi anbefaler at du går gjennom alle registreringsvarsler du mottar, for å sjekke om du har en SkyShowtime-konto. Hvis du ikke mottar noen, har du sannsynligvis ikke en egen SkyShowtime-konto. Vær trygg på at dette er normalt, og du trenger ikke å gjøre noe.