Vad är förhöjd säkerhet på SkyShowtime?

Betalningsinformation är allvarliga saker.

Vår funktion för förhöjd säkerhet säkerställer att din betalningsinformation på SkyShowtime förblir dold om du inte behöver uppdatera den.

Inaktivera Förhöjd säkerhet

Du kan hitta och inaktivera förhöjd säkerhet på ditt SkyShowtime-konto genom att stänga av den gröna knappen.

Vi kommer att skicka en kod till din registrerade e-postadress på SkyShowtime. Du kan sedan använda den koden för att visa och redigera din betalningsinformation.