Föräldrakontroller på SkyShowtime

Dags att ställa in föräldrakontroller för dina barn!

Det finns två typer av föräldrakontroller som du kan ställa in för att säkerställa att det bara visas åldersanpassat SkyShowtime-innehåll: Åldersgräns och PIN-kod.

Ställa in åldersgräns

1. Logga in på ditt SkyShowtime-konto eller SkyShowtime-app

2. Välj den profil du vill aktivera åldersgräns för och klicka på pennikonen för att redigera den

3. Under "Inställningar" går du till "Åldersgräns"

4. Tryck på knappen "Ändra"

5. Ange ditt lösenord

6. Du kan nu välja mellan 3 olika nivåer av åldersgräns:

• Familj - Program för upp till 12 år

• Tonåring - Program för upp till 16 år

• Vuxen - Program för 18 år och över

1. Spara

Om du till exempel har aktiverat åldersgränsen "Familj" och ditt barn försöker spela upp innehåll med en högre åldersgräns så kommer inte barnet att lyckas.

Skapa en profil-PIN-kod

1. Logga in på ditt SkyShowtime-konto eller SkyShowtime-app

2. Välj den profil du vill låsa och klicka på pennikonen för att redigera den

3. Under "Inställningar" aktiverar du "Profillås"

4. Ange ditt lösenord

5. Skapa en PIN-kod

6. Spara den

När du ställt in en PIN-kod för föräldrakontroll kommer du att behöva ange den varje gång du vill spela upp innehåll från den profilen.

Har du glömt din PIN-kod för föräldrakontroll?

1. Gå till www.skyshowtime.com/watch/profiles

2. Välj profil och klicka på pennikonen under avataren för att redigera den

3. Väl inne i profilen kan du antingen återställa eller ändra din PIN-kod

När det gäller dina barn är det inte bara en fråga om att visa dem åldersanpassat innehåll, utan även att erbjuda dem den bästa möjliga tittarupplevelsen. Se artikeln På vilket språk kan jag se SkyShowtime? för mer information.