Så här hanterar du e-postmeddelanden från SkyShowtime

Håll kontakten med oss och missa aldrig en uppdatering genom att prenumerera på våra e-postmeddelanden!

Om du nyligen har blivit medlem i SkyShowtime kommer du automatiskt att få marknadsföringskommunikation från oss angående specialerbjudanden och kommande TV-serier och filmer. På så vis kan du hålla dig uppdaterad om vad som är på gång och vad som kommer till vårt SkyShowtime-bibliotek, som vi noggrant förser med det bästa innehållet. Du blir alltid den första som får reda på våra senaste releaser.

Om du inte längre vill få marknadsföring via e-post från oss finns det två alternativ för att avstå från att delta.

Avsluta prenumerationen via länken.

1. Klicka på länken för att avsluta prenumerationen längst ned i ett våra e-postmeddelanden med marknadsföring.

1. Skriv din e-postadress i formuläret som öppnas.

1. Klicka på ”Avsluta prenumeration”.

Välj bort e-postmeddelanden i Inställningar

1. Navigera till dina kontoinställningar.

1. Bläddra ner på sidan tills du hittar avsnittet ”E-postavisering”.

1. Avmarkera rutan där det står ”Jag samtycker till att ta emot marknadsföringsmeddelanden”

Vi kommer att sluta skicka e-postmeddelanden med marknadsföring men du kommer fortfarande att få meddelanden angående ditt SkyShowtime-konto.