Skapa en bevakningslista på SkyShowtime

Hitta ditt favoritinnehåll från SkyShowtime snabbt och missa aldrig ett ögonblick med "Min lista".

Lägger till innehåll till Min lista

1.           Gå till din SkyShowtime-profil via webbläsaren eller ladda ner SkyShowtime-appen
2.            Starta eller öppna TV-programmet eller filmen som du vill lägga till i bevakningslistan
3.            Klicka på "+ Min lista"-knappen

Voila! Ditt favoritinnehåll från SkyShowtime läggs nu till i "Min lista".

För att komma åt Min lista bläddrar du upp till toppen av sidan och klickar på knappen "Min lista". Lätt, eller hur?

Vill du prova något annat? Ta en titt på vårt nya och exklusiva innehåll.