Päivitä maksutapasi

Maksutavan päivittäminen voidaan tehdä eri tavoin riippuen siitä, miten olet alun perin tilannut palvelun.

Tilasin palvelun osoitteessa skyshowtime.com

Voit päivittää SkyShowtime-laskutustietosi verkossa. Se onnistuu kirjautumalla SkyShowtime-tilille ja noudattamalla näitä ohjeita.

1. Napsauta Tilaukset ja maksut.

1. Klikkaa Maksutapa -kohdassa Päivitä maksutapa.

1. Valitse pankkisi - Sinut ohjataan pankin verkkosivustolle, jossa voit suorittaa maksun. Muista, että voit muuttaa maksutavan myöhemmin tilisi asetuksista.

Jos Lisäturvatoimet on käytössä tililläsi, poista se käytöstä alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Lisäturvatoimien ottaminen pois käytöstä

1. Mene kohtaan Asetukset ja kytke Lisäturvatoimet pois päältä.

1. Lähetämme sen jälkeen kertakäyttöisen koodin rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

1. Kun olet saanut koodin, mene Tilaus ja maksut -välilehdelle ja valitse Näytä nyt.

1. Kirjoita koodi, jotta tiedämme, että se olet sinä.

1. Napsauta lopuksi Käytä.

Tilasin palvelun App Storesta

Voit päivittää maksutapasi iPhonessa tai iPadissa seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-sovellus.

1. Napauta nimeäsi.

1. Valitse Maksu ja toimitus. Sinua saatetaan kehottaa kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.

1. Napauta Lisää maksutapa, anna uuden maksutavan tiedot ja napauta Valmis.

1. Napauta Muokkaa.

1. Napauta vanhan maksutavan vieressä olevaa punaista poistopainiketta ja vahvista napauttamalla Poista.

Tilasin Google Play Kaupasta

Voit muuttaa maksutavan Google Playssa seuraavasti:

1. Siirry Android-puhelimessasi Google Play -sovelluskaupan maksutapoihin.

1. Napauta Lisää maksutapa.

1. Valitse maksutapa, jonka haluat lisätä.

1. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.