Salasanan palautusongelmien vianmääritys

Tutusta alla oleviin skenaarioihin, jotta voit korjata salasanan palautukseen liittyvät ongelmat.

En saa salasanan vaihtoon liittyvää viestiä sähköpostiini.

Jos et saanut sähköpostiviestiä, jossa on linkki salasanan vaihtamiseen, toimi seuraavasti:

1. Vahvista sähköpostiosoite:

•    Varmista, että annat saman sähköpostiosoitteen, jota käytit rekisteröityessäsi SkyShowtimeen.
  •    Tarkista vielä kerran, sisältääkö se kirjoitusvirheitä. Ota meihin yhteyttä, jos sähköpostiosoitteessasion kirjoitusvirhe, niin asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua.

2. Tarkista kaikki postilaatikon välilehdet: Selaa kaikki postilaatikon välilehdet, kuten “Priority” ja “Other”, jos sähköpostipalvelusi lajittelee sähköpostit useisiin eri luokkiin.

3. Tarkista roskapostikansiot: Joskus tuntemattomien lähettäjien sähköpostit voidaan ohjata roskapostikansioihin. Tarkista nämä kansiot, sillä salasanan vaihtoon liittyvä viesti voi löytyä niistä.

Salasanan palautuslinkki ei toimi

Kokeile alla olevia ohjeita, jos salasanan vaihtolinkki on vanha, vanhentunut tai se ei käytettävissä.

1. Varmista, että avaat salasanan vaihtolinkin jossakin alla luetelluista tuetuista selaimista:

• Chrome 110+ (Windows/Mac)
  • Firefox 110+ (Windows/Mac)
  • MS Edge 110+ (Windows/Mac)
  • Safari 14+ (Mac)

2. Sammuta VPN. Älä käytä VPN:ää, kun yrität käyttää salasanan palautuslinkkiä.

3. Selain-/laitekohtainen vianmääritys:

• Sama selain: Avaa nollauslinkki incognito- tai yksityisessä ikkunassa samassa selaimessa ja laitteessa.
  • Eri selain: Avaa palautuslinkki incognito- tai yksityisessä ikkunassa saman laitteen toisessa tuetussa selaimessa.
  • Eri laite: Avaa nollauslinkki incognito- tai yksityisessä ikkunassa tuetussa selaimessa eri laitteella.
  •  Laitteiden ja selainten yhdistelmä: Avaa nollauslinkki incognito- tai yksityisessä ikkunassa toisen laitteen selaimissa, jotka ovat tuettuja.

Näiden ohjeiden avulla voit tunnistaa, liittyykö ongelma tietyn laitteen ja selaimen yhdistelmään tai kokoonpanoon.

Onko sinulla edelleen ongelmia?

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja muista pitää nämä tiedot tallessa:

• Virheilmoitus ja/tai yksityiskohtaiset ohjeet ongelman toistamiseksi
  • Laitemalli/merkki ja käyttöjärjestelmä
  • Selaimet ja versio.