Vanliga frågor om aktivering av SkyShowtime genom våra partnerleverantörer

Om du redan är en SkyShowtime-prenumerant och undrar om du kan aktivera SkyShowtime genom en av våra partnerleverantörer så är du på rätt plats.

Vi har skapat en lista med vanliga frågor som vi tror kan vara till hjälp.

Jag är redan kund. Kan jag aktivera SkyShowtime genom en partnerleverantör?

Svaret är ja.

Detta gäller både månads- och årsabonnemang på SkyShowtime. Uppsägningsprocessen kan dock skilja sig om du har en årlig prenumeration eller registrerar dig via en appbutik.

För att aktivera SkyShowtime via en partnerleverantör registrerar du dig direkt hos partnern på deras webbplats. Du behöver inte oroa dig för din SkyShowtime-prenumeration hos oss; vi avbryter den när du registrerar dig hos partnerleverantören. Du behåller dina kontoinställningar och din visningshistorik efter bytet.

Om du ser två prenumerationer på ditt konto så har din tidigare faktureringsperiod inte avslutats. Om du till exempel prenumererar på en månadsplan den 12 september så kommer din faktureringsperiod att avslutas den 12 oktober. Efter det datumet försvinner den tidigare prenumerationen från ditt konto.

Vad händer med mina nuvarande erbjudanden om jag aktiverar SkyShowtime via en partnerleverantör?

Antag att du väljer att aktivera SkyShowtime via en partnerleverantör istället för att fortsätta med din nuvarande prenumeration på SkyShowtime. I så fall är det viktigt att notera att eventuella erbjudanden eller rabatter som ingick i din första prenumeration hos oss inte kommer att överföras till den nya leverantören.   Denna regel gäller både månadsrabatter, årsrabatter och erbjudanden. Du kommer inte heller att kunna byta tillbaka när du väl bytt, och dessa rabatter och erbjudanden kommer att gå förlorade permanent.

När slutar SkyShowtime att fakturera mig?

Om du har en månatlig prenumeration hos oss så kommer du endast att debiteras till slutet av din faktureringsperiod. Om du till exempel registrerade dig för SkyShowtime den 12 september så kommer din faktureringsperiod hos oss att avslutas den 12 oktober. Det innebär att om du byter till en partnerleverantör den 1 oktober så är din sista betalning hos oss den 12 september.

Om du väljer att betala i förskott för den årliga SkyShowtime-prenumerationsplanen så kommer din faktureringscykel att pågå i 12 månader. Om du till exempel prenumererar på SkyShowtime den 19 september 2023 och utför en full engångsbetalning så kommer din faktureringsperiod att avslutas den 19 september 2024.

Bara så att du vet, vi erbjuder inte några återbetalningar för den återstående prenumerationsperioden.

Jag prenumererar på SkyShowtime via App Store/Google Play. Kan jag aktivera mitt konto via en partner?

Appbutikerna hanterar ditt konto helt och hållet precis som alla andra partners. Om du väljer att registrera dig och betala för SkyShowtime via App Store/Google Play så måste du avsluta din nuvarande prenumeration innan du byter till eller aktiverar SkyShowtime med din nya partnerleverantör.

Läs mer om denna process:

Efter att du avslutat din prenumeration via appbutiken måste du vänta till slutet av din faktureringscykel innan du kan använda dina referenser för att logga in/aktivera SkyShowtime via din nya partnerleverantör. Du behåller dina kontoinställningar och din visningshistorik efter bytet.

Om du har installerat SkyShowtime-appen på flera enheter är det viktigt att notera att du måste ta bort prenumerationen på den första enheten för att registrera dig. Om du till exempel registrerat dig via din iOS-enhet och sedan laddade ner SkyShowtime-appen på din Android-surfplatta så måste du avbryta din SkyShowtime-prenumeration i App Store.

Ta en titt på dina fakturaaviseringar eller kontoutdrag för att få reda på vilken butik du har registrerade dig genom.

Kan jag byta från en leverantör till en annan?

Om du har en prenumeration på SkyShowtime via en viss leverantör och vill byta till en annan så måste du avsluta prenumerationen hos din nuvarande leverantör.

Det är din leverantör som hanterar din fakturering vilket innebär att du måste kontakta dem för att avsluta din prenumeration innan du registrerar dig hos en ny leverantör. Om du byter till en annan leverantör så måste du skapa ett nytt SkyShowtime-konto. För att göra detta använder du den e-postadress du använde tidigare

Vem kontaktar jag om det uppstår problem efter aktiveringen av SkyShowtime via en partnerleverantör?

Om du har frågor som rör SkyShowtime-tjänsten (t.ex. frågor om de tekniska funktionerna eller problem när du strömmar innehåll online eller på SkyShowtime-appen) så är du välkommen att besöka vårt hjälpcenter för användbara tips.   Alternativt kan du kontakta oss för ytterligare hjälp.

Hur uppdaterar jag min betalningsmetod?

När du aktiverar SkyShowtime genom en partnerleverantör behandlas betalningen genom den valda betalningsmetoden hos leverantören och kan inte justeras i avsnittet Konto på SkyShowtime-webbplatsen.

Om du har frågor om ditt konto eller faktureringen så kan du kontakta din partnerleverantör direkt.