Hvorfor ser jeg et andet lands SkyShowtime-websted eller -app?

Vi er opmærksomme på, at du muligvis får et andet lands oplevelse, når du opretter en helt ny SkyShowtime-konto enten via skyshowtime.com eller SkyShowtime-appen.

Vi har undersøgt det, og vi mener, at det sker, fordi den geografiske placering af den IP-adresse, du bruger, er forbundet med et andet land end det, du befinder dig i. At være tæt på nabolandenes grænse kan også være en faktor.

Hvordan ved jeg, om mit problem drejer sig om geografisk placering?

Kontakt din internetudbyder (ISP), og bed dem om at bekræfte den nøjagtige placering af din IP-adresse.

Alternativt kan du forsøge at tilslutte til en anden internetudbyder, på en café eller et indkøbscenter for eksempel, eller skifte fra Wi-FI til mobildata og omvendt. Hvis du ved at gøre dette får den korrekte SkyShowtime-oplevelse for dit land, betyder det sandsynligvis, at der er et problem med den geografiskeplacering af din IP-adresse, og din internetudbyder vil kunne rådgive om de næste trin.

Hvad gør jeg, hvis min IP matcher min geografiske placering?

Hvis din internetudbyder bekræfter, at placeringen af din IP matcher det land, du var i, da du tilmeldte dig SkyShowtime, skal du kontakte os og sikre dig, at du har disse oplysninger ved hånden:

• Din IP-adresse

• Hvilket land er du i?

• Hvilket land skal du have?

• Mærke/model for den enhed, du brugte til at tilmelde dig SkyShowtime

• Bruger du Wi-Fi eller mobildata?

• Oplever du stadig problemet, når du skifter fra mobildata til Wi-Fi og omvendt, eller når du opretter forbindelse til en anden internetudbyder?

• Hvilken internetudbyder har du?

Vi vil så kunne undersøge dette nærmere.