Fejlfinding af problemer med nulstilling af adgangskode

Gennemgå scenarierne nedenfor for at fejlfinde problemer relateret til nulstilling af adgangskode.

Jeg modtager ikke e-mailen relateret til nulstilling af adgangskoden

Hvis du ikke har modtaget e-mailen med linket til nulstilling af din adgangskode, skal du følge disse trin:

1. Bekræft din e-mailadresse:

•    Sørg for at indtaste den e-mail-adresse, du brugte til at tilmelde dig SkyShowtime.
  •    Dobbelttjek for stavefejl eller tastefejl. Kontakt os , hvis der er en tastefejl i din e-mail-adresse, så vores kundeserviceteam kan hjælpe dig.

2. Tjek alle indbakkefaner: Kig alle faner i din indbakke igennem, såsom "Prioritet" og "Andre", hvis din e-mail-tjeneste sorterer e-mails i flere kategorier.

3. Tjek junk/spam-mapper: Nogle gange kan e-mails fra ukendte afsendere dirigeres til dine junk- eller spam-mapper. Sørg for at lede efter nulstillings-e-mailen i disse mapper.

Linket til nulstilling af adgangskoden virker ikke

Prøv nedenstående trin, hvis linket til nulstilling af adgangskoden er gammelt, udløbet eller ikke tilgængeligt.

1. Sørg for, at du åbner linket til nulstilling af adgangskoden i en af de understøttede browsere, der er angivet nedenfor:

• Chrome 110+ (Windows/Mac)
  • Firefox 110+ (Windows/Mac)
  • MS Edge 110+ (Windows/Mac)
  • Safari 14+ (Mac)

2. Sluk VPN. Brug ikke en VPN, mens du forsøger at tilgå linket til nulstilling af adgangskode.

3. Browser-/enhedsspecifik fejlfinding:

• Samme browser: Åbn nulstillingslinket i et inkognitovindue eller et privat vindue i samme browser og enhed.
  • En anden browser: Åbn nulstillingslinket i et inkognitovindue eller et privat vindue i en anden understøttet browser på den samme enhed.
  • En anden enhed: Åbn nulstillingslinket i et inkognitovindue eller et privat vindue i en understøttet browser på en anden enhed.
  •  En kombination af enheder og browsere: Åbn nulstillingslinket i et inkognitovindue eller et privat vindue i forskellige understøttede browsere på en anden enhed.

Disse trin vil hjælpe dig med at identificere, om problemet er relateret til en bestemt enheds- og browserkombination eller -konfiguration.

Har du stadig problemer?

Tøv ikke med at kontakte os, og sørg for, at du har disse oplysninger klar ved hånden:

• Fejlmeddelelse og/eller detaljerede trin til at replikere problemet
  • Enhedsmodel/mærke og operativsystem
  • Browsere og deres version.