Sådan administrerer du e-mails fra SkyShowtime

Hold kontakten med os, og gå aldrig glip af en opdatering ved at abonnere på vores e-mails!

Hvis du for nylig er blevet SkyShowtime-medlem, vil du automatisk modtage markedsføringskommunikation fra os om særlige tilbud og kommende tv-serier og film. På den måde kan du holde dig opdateret om vores SkyShowtime-bibliotek, som er omhyggeligt organiseret med det bedste indhold. Og du vil altid være den første til at høre om vores seneste udgivelser.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores marketing-e-mails, har du to muligheder for at fravælge dem.

Afmeld via et link

1. Klik på afmeldelseslinket, som du kan finde nederst i én af vores marketing-e-mails.

1. Indtast din e-mailadresse i pop-up-formularen.

1. Klik på 'Afmeld'.

Fravælg e-mailnotifikationer i Indstillinger

1. Gå til dine kontoindstillinger.

1. Rul ned på siden, indtil du finder afsnittet 'E-mailnotifikationer'.

1. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, hvor der står: "Jeg vil gerne modtage marketingmeddelelser."

Vi stopper med at sende dig marketingopdateringer, men du vil stadig modtage servicemeddelelser vedrørende din SkyShowtime-konto.