Jeg er allerede medlem. Kan jeg aktivere servicen via en partnerudbyder?

Hvis du allerede er SkyShowtime-medlem, kan du aktivere tjenesten via en partnerudbyder. Uanset om du har et månedligt eller årligt abonnement, har du mulighed for at aktivere tjenesten gennem en lokal partner.

Tag et kig på scenarierne nedenfor for at afgøre, hvilken annulleringsproces der gælder for dig.

Jeg tilmeldte mig via SkyShowtimes hjemmeside og valgte en månedlig abonnementsplan

Hvis du oprindeligt tilmeldte dig SkyShowtime-webstedet og valgte en månedlig abonnementsplan, skal du blot registrere dig direkte hos partneren på deres websted for at aktivere SkyShowtime gennem en partnerudbyder. Dit SkyShowtime-abonnement annulleres automatisk, når du tilmelder dig partnerudbyderen, og du beholder dine kontopræferencer og visningshistorik efter skiftet.

Hvis du ser to abonnementer på din konto, er din tidligere faktureringsperiode ikke afsluttet endnu. For eksempel, hvis du abonnerer på et månedligt abonnement den 12. september, slutter din faktureringscyklus den 12. oktober, og det tidligere abonnement vil forsvinde fra din konto efter denne dato.

Jeg tilmeldte mig via SkyShowtimes hjemmeside og valgte en årlig abonnementsplan

Hvis du oprindeligt tilmeldte dig via SkyShowtimes hjemmeside og valgte en årlig abonnementsplan, varer din faktureringscyklus 12 måneder. Vi tilbyder ikke refusion for den resterende abonnementsperiode, hvis du har en årlig plan.

Jeg tilmeldte mig via App Store/Google Play Store

I dette tilfælde skal du manuelt annullere dit nuværende abonnement, der er oprettet via den pågældende butik, før du aktiverer SkyShowtime gennem en partnerudbyder.

Hvis du er usikker på, hvor du har tilmeldt dig, kan du nemt tjekke dette ved at gennemgå eventuelle fakturameddelelser (i papir- eller digitalform) eller tjekke dine kontoudtog for at se, hvilken butik du har tilmeldt dig gennem.

Det er vigtigt at opsige dit SkyShowtime-abonnement på den enhed, du oprindeligt brugte til at tilmelde dig med. Hvis du har appen på flere enheder, skal du sikre dig, at du opsiger abonnementet på den oprindelige enhed. Hvis du f.eks. tilmeldte dig på din iOS-enhed og derefter installerede appen på din Android-tablet, skal du opsige abonnementet i App Store.

Lær mere om denne proces:

Når du opsiger dit App Store-abonnement, træder opsigelsen i kraft ved udgangen af din faktureringsperiode. Efter opsigelse via app-butikken, skal du vente indtil slutningen af din nuværende faktureringsperiode, før du kan bruge dine loginoplysninger til at aktivere SkyShowtime via en partnerudbyder.

Dine kontoindstillinger og din visningshistorik vil være intakt efter skiftet. Bemærk, at det er appbutikkerne, der håndterer alle faktureringsspørgsmål.